Ugrás a fő tartalomra

Silver RAWMegjegyzések

Bori üzenete…
Megérte várni rá, mert csodálatos lett!
timpi üzenete…
Szizsu, ez annyira jó, szép, különleges... Kész vagyok teljesen. :)
Hatalmas tapsvihar, gratuláció, elismerés!!!!
Névtelen üzenete…
Szavakat nem találok, tényleg egy egyedi ékszer. Gratula Zsuzsi, nagyon ügyes vagy és kitartó!!!
Dóra üzenete…
Vadállat! El sem tudom képzelni milyen lehet élőben!
Mili üzenete…
Hát Zsu megérte rá várni, amilyen egyszerű olyan gyönyörű és ötletes. Mindig elalélok, ha az oldaladra látogatok. Remélem ez így is marad és mindig meglepsz majd valami gyönyörűséggel.
Szóval ÁMULAT!!!
Smadar's Treasure üzenete…
Stunning! I love it :)

Smadar
Névtelen üzenete…
Nagyon-nagyon jó! Gratula!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dragon bracelet - Crescent bead

Az új Crescet gyöngy nagyon tetszik. Már láttam vele pár nagyon szép mintát, különösen Veres Zsuzsi mintái tetszeten. Nos a gyöngy engem is megihletett:-) Augusztus már tanfolyam is lesz belőle. Mintát igyekszem készíteni.
I like new Crescent beads a lot. I saw a few very nice patterns with it, I like Veres Zsuzsi's most. This bead inspired me, as well. This bracelet will be a topic for one of the august courses in KS, Bratislava. Hope I will be able to make the pattern in English soon.


Spike Time - ingyenes minta / free pattern

Sziasztok! Megrajzoltam a Spike Time mintáját. Jó szórakozást hozzá!!!  Hi everyone! I drew Spike Time. Have a fun time with it! - free pattern...
ps.: Ha kicsi felbontású a kép, hagyd meg a mail címed vagy írj a bizsuteria@gmail.hu-ra, és küldöm a pdf-t! If you find the pictures too small to see, give me a mail address or send me a mail to bizsuteria@gmail.hu, and will send you pdf files!
Martha - free pattern - ingyenes minta

Sziasztok! Ismét egy ingyenes minta, amelyet gyorsan lerajzoltam, szöveg nincs hozzá. Ha valami kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, nem egyértelmű a rajz, kérlek írj a megjegyzésbe, vagy a bizsuteria@gmail.hu-ra is írhatsz. Jó szórakozást!
Hi everyone! Again free pattern from me. Since I did not make any written text to it, just simply drawed it quickly, may you have any question, pls leave a message in the comment box or send me your question to bizsuteria@gmail.hu. Hope you enjoy it!