Ugrás a fő tartalomra

Melanie Doerman design
Megjegyzések

Reni üzenete…
Gyönyörű!
Ági mama üzenete…
Nagyon jó pofa, szép darab.
Marcsi üzenete…
Zsuzsi kaptál tőlem egy díjat! A blogomban átveheted! :)
Kinga üzenete…
Csodaszépek a munkáid, egytől-egyig, gratulálok hozzá! Kérlek, látogass el hozzám, hagytam neked valamit a blogomban :)
Tiszi üzenete…
Nagyon tetszenek az ékszereid!
Nézz át hozzám, meglepi vár. :)
new accessories üzenete…
Hello,
Do you want to exchange link with my blog? I have already put your link on mine.

URL: http://www.newaccessories.blogspot.com

Contact e-mail: newbeadedjewelry@gmail.com

If you like to exchange link, please put this title on your blog:
Beaded Jewelry


Thanks for cooperation
Bili
Babra üzenete…
Szizsu nézz be a blogomra, meglepi vár:)
panita üzenete…
Zsani! Fogadd tőlem szeretettel a díjat, melyet a blogomban megtalálsz. Sajnos a képét valamiért nem tudom betenni, de dolgozom rajta.
Anita
biZSUterie üzenete…
Lányok! Mindenkinek nagyon nagyon szépen köszönöm, majd személyesen is sort kerítek rá!! Nagy nagy megtisztelés a részetekről!!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dragon bracelet - Crescent bead

Az új Crescet gyöngy nagyon tetszik. Már láttam vele pár nagyon szép mintát, különösen Veres Zsuzsi mintái tetszeten. Nos a gyöngy engem is megihletett:-) Augusztus már tanfolyam is lesz belőle. Mintát igyekszem készíteni.
I like new Crescent beads a lot. I saw a few very nice patterns with it, I like Veres Zsuzsi's most. This bead inspired me, as well. This bracelet will be a topic for one of the august courses in KS, Bratislava. Hope I will be able to make the pattern in English soon.


Spike Time - ingyenes minta / free pattern

Sziasztok! Megrajzoltam a Spike Time mintáját. Jó szórakozást hozzá!!!  Hi everyone! I drew Spike Time. Have a fun time with it! - free pattern...
ps.: Ha kicsi felbontású a kép, hagyd meg a mail címed vagy írj a bizsuteria@gmail.hu-ra, és küldöm a pdf-t! If you find the pictures too small to see, give me a mail address or send me a mail to bizsuteria@gmail.hu, and will send you pdf files!
Martha - free pattern - ingyenes minta

Sziasztok! Ismét egy ingyenes minta, amelyet gyorsan lerajzoltam, szöveg nincs hozzá. Ha valami kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, nem egyértelmű a rajz, kérlek írj a megjegyzésbe, vagy a bizsuteria@gmail.hu-ra is írhatsz. Jó szórakozást!
Hi everyone! Again free pattern from me. Since I did not make any written text to it, just simply drawed it quickly, may you have any question, pls leave a message in the comment box or send me your question to bizsuteria@gmail.hu. Hope you enjoy it!