Ugrás a fő tartalomra

7sisters


Megjegyzések

mano üzenete…
Te voltál az első, aki elvarázsolt a gyöngyfűzés terén. Volt szerencsém élőben is látni egyik karkötődet (Krisztiét), ezután 3 órán keresztül gyönyörködtem alkotásaidban.
Egy meglepetés vár a blogomban, egy üveggolyó; örömmel venném, ha elkapnád és továbbgurítanád Te is :)
http://mano.blog.nlcafe.hu
AgnesBeads üzenete…
Jaj, nem lehetnék én is a sógornőd?? Szuperszépséges!!!
mano üzenete…
Mikor kapja meg sógornőd? Megnézném már élőben ;)
Yola Marujo üzenete…
Hi

your works are so beautifull!!!

kiss
Névtelen üzenete…
Imádom ezt a nővérkét!
Zsani üzenete…
Imádom az összes ékszered!!!Mindet elfogadnám!!!!
Erika üzenete…
Szia Zsuzsi!
Nézz majd be hozzám, kaptál tőlem egy díjat :)
Névtelen üzenete…
Én is mindig szívesen jövök hozzád nézelődni! Ez is gyönyörű!!!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dragon bracelet - Crescent bead

Az új Crescet gyöngy nagyon tetszik. Már láttam vele pár nagyon szép mintát, különösen Veres Zsuzsi mintái tetszeten. Nos a gyöngy engem is megihletett:-) Augusztus már tanfolyam is lesz belőle. Mintát igyekszem készíteni.
I like new Crescent beads a lot. I saw a few very nice patterns with it, I like Veres Zsuzsi's most. This bead inspired me, as well. This bracelet will be a topic for one of the august courses in KS, Bratislava. Hope I will be able to make the pattern in English soon.


Spike Time - ingyenes minta / free pattern

Sziasztok! Megrajzoltam a Spike Time mintáját. Jó szórakozást hozzá!!!  Hi everyone! I drew Spike Time. Have a fun time with it! - free pattern...
ps.: Ha kicsi felbontású a kép, hagyd meg a mail címed vagy írj a bizsuteria@gmail.hu-ra, és küldöm a pdf-t! If you find the pictures too small to see, give me a mail address or send me a mail to bizsuteria@gmail.hu, and will send you pdf files!
Martha - free pattern - ingyenes minta

Sziasztok! Ismét egy ingyenes minta, amelyet gyorsan lerajzoltam, szöveg nincs hozzá. Ha valami kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, nem egyértelmű a rajz, kérlek írj a megjegyzésbe, vagy a bizsuteria@gmail.hu-ra is írhatsz. Jó szórakozást!
Hi everyone! Again free pattern from me. Since I did not make any written text to it, just simply drawed it quickly, may you have any question, pls leave a message in the comment box or send me your question to bizsuteria@gmail.hu. Hope you enjoy it!