Ugrás a fő tartalomra

Soutache necklace

Egy kicsit eltűntem, mert eladtuk a pesti házunkat, és a pozsonyi háztartásunkkal együtt egy új városba költöztünk Nyugat-Magyarországon. Az új házat potom 2 hónap alatt teljesen felújítottuk. Szóval az elmúlt félévben nagyon sokat dolgoztam, és egy nagyon leterhelt féléven vagyok túl. De rengeteg ötletem van, és új dolgokkal jövök hamarosan.

Ez a lánc már egy ideje kész van, esküvőre vagy bálra készült. Nehéz fotózni - legalábbis a mi gépünkkel, viszont írtó jól néz ki nyakban:-)

I disappeared recently, since we sold our house in Budapest, and we bought a new one in the west part of Hungary. We totally renovated it within 2 months, and we moved from Bratislava there last week. So, personally I am over a very very tiring half year. However, I have new ideas, and started working on them, and will show you the result soon.

This necklace is been ready for a while, but it is difficult to catch a good picture of it. It is for wedding or a ball, and look really wonderful on neck:-)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dragon bracelet - Crescent bead

Az új Crescet gyöngy nagyon tetszik. Már láttam vele pár nagyon szép mintát, különösen Veres Zsuzsi mintái tetszeten. Nos a gyöngy engem is megihletett:-) Augusztus már tanfolyam is lesz belőle. Mintát igyekszem készíteni.
I like new Crescent beads a lot. I saw a few very nice patterns with it, I like Veres Zsuzsi's most. This bead inspired me, as well. This bracelet will be a topic for one of the august courses in KS, Bratislava. Hope I will be able to make the pattern in English soon.


Spike Time - ingyenes minta / free pattern

Sziasztok! Megrajzoltam a Spike Time mintáját. Jó szórakozást hozzá!!!  Hi everyone! I drew Spike Time. Have a fun time with it! - free pattern...
ps.: Ha kicsi felbontású a kép, hagyd meg a mail címed vagy írj a bizsuteria@gmail.hu-ra, és küldöm a pdf-t! If you find the pictures too small to see, give me a mail address or send me a mail to bizsuteria@gmail.hu, and will send you pdf files!
Martha - free pattern - ingyenes minta

Sziasztok! Ismét egy ingyenes minta, amelyet gyorsan lerajzoltam, szöveg nincs hozzá. Ha valami kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, nem egyértelmű a rajz, kérlek írj a megjegyzésbe, vagy a bizsuteria@gmail.hu-ra is írhatsz. Jó szórakozást!
Hi everyone! Again free pattern from me. Since I did not make any written text to it, just simply drawed it quickly, may you have any question, pls leave a message in the comment box or send me your question to bizsuteria@gmail.hu. Hope you enjoy it!