Ugrás a fő tartalomra

Stealing

Van, aki nagyon gyorsan dolgozik. Épp tegnap fejeztem be az angol nyelvű mintámon az utolsó simításokat, amikor is ma reggel hív a kolléganőm, hogy egy másik szlovák bolt az engedélyem nélkül, már meg is hírdette a saját tanfolyamait a karkötőmből. Gondolom a Korálkovy svet-ben adott minta alapján dolgoztak. Mit mondjak, a pofátlanságnak nincs határa! Én ezt nem értem. Nem értem, néha az emberek mit gondolnak magukról. Tudom ez kényes kérdés, mert én is szoktam még a mai napig is másolni. Ha valami nagyon megtetszik, akkor megcsinálom magamnak, de nem árulom, és főként nem reklámozom, mintha az én ötletem volna. Vagy odaírom az ötletgazda nevét. Mert úgy ok-s. Ti mit gondoltok erről? Fel vagyok csesződve...

Some people are quicker than I am! Just yesterday evening finished this pattern in English, and, this morning my colleague is calling me that there is a bead shop which is advertising a course of my new bracelet Dragon! How nice! Without asking or any permission. I think they made it by the Slovak pattern that was given out in the course in Koralkovy svet. What can I say? There are no limits for brutishness! I know, this is a very sensitive topic. Yes of course, even I make sometimes same things that others, however, I do not advertise as mine idea, or at least I will leave his/her name, and mainly I am not making commercial advance of it. What do you think? I am pissed off...

https://www.facebook.com/pages/Kor%C3%A1lky-sk-OD-Slim%C3%A1k/1638248069739191?
fref=ts


És már állítólag ezt is lefotózták!!!!! And I heard they made a photo of this as well!!!!!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dragon bracelet - Crescent bead

Az új Crescet gyöngy nagyon tetszik. Már láttam vele pár nagyon szép mintát, különösen Veres Zsuzsi mintái tetszeten. Nos a gyöngy engem is megihletett:-) Augusztus már tanfolyam is lesz belőle. Mintát igyekszem készíteni.
I like new Crescent beads a lot. I saw a few very nice patterns with it, I like Veres Zsuzsi's most. This bead inspired me, as well. This bracelet will be a topic for one of the august courses in KS, Bratislava. Hope I will be able to make the pattern in English soon.


Spike Time - ingyenes minta / free pattern

Sziasztok! Megrajzoltam a Spike Time mintáját. Jó szórakozást hozzá!!!  Hi everyone! I drew Spike Time. Have a fun time with it! - free pattern...
ps.: Ha kicsi felbontású a kép, hagyd meg a mail címed vagy írj a bizsuteria@gmail.hu-ra, és küldöm a pdf-t! If you find the pictures too small to see, give me a mail address or send me a mail to bizsuteria@gmail.hu, and will send you pdf files!
Martha - free pattern - ingyenes minta

Sziasztok! Ismét egy ingyenes minta, amelyet gyorsan lerajzoltam, szöveg nincs hozzá. Ha valami kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, nem egyértelmű a rajz, kérlek írj a megjegyzésbe, vagy a bizsuteria@gmail.hu-ra is írhatsz. Jó szórakozást!
Hi everyone! Again free pattern from me. Since I did not make any written text to it, just simply drawed it quickly, may you have any question, pls leave a message in the comment box or send me your question to bizsuteria@gmail.hu. Hope you enjoy it!