Ugrás a fő tartalomra

Celine pendant - instant download beading pattern with IrisduoSziasztok! Végre megint van időm fűzni, és pár mintát már meg is csináltam a papírjaim lévő sok rajz közül. Ez Irisduo-val készült. Nagyon szeretek ezzel a gyönggyel dolgozni, mert könnyű beépíteni a mintákba. Kicsi, de mégis látványos egy-egy darabban. Igaz ez is virág formára sikeredett, és az egyik kedvenc énekesnőmről, Celine Dion-ról kapta a nevét :-)

Hi everyone,
Again I have some time to bead, and some creations I have drawn on paper came to alive. This pattern is done with Irisduo beads. I like working with this bead, because it is easy to put into patterns. It is small, but looks great in some creations. This is a flower form again, and I named it after one of favourite singers, Celine Dion :-)

For the pattern click here: Celine beading pattern

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dragon bracelet - Crescent bead

Az új Crescet gyöngy nagyon tetszik. Már láttam vele pár nagyon szép mintát, különösen Veres Zsuzsi mintái tetszeten. Nos a gyöngy engem is megihletett:-) Augusztus már tanfolyam is lesz belőle. Mintát igyekszem készíteni.
I like new Crescent beads a lot. I saw a few very nice patterns with it, I like Veres Zsuzsi's most. This bead inspired me, as well. This bracelet will be a topic for one of the august courses in KS, Bratislava. Hope I will be able to make the pattern in English soon.


Spike Time - ingyenes minta / free pattern

Sziasztok! Megrajzoltam a Spike Time mintáját. Jó szórakozást hozzá!!!  Hi everyone! I drew Spike Time. Have a fun time with it! - free pattern...
ps.: Ha kicsi felbontású a kép, hagyd meg a mail címed vagy írj a bizsuteria@gmail.hu-ra, és küldöm a pdf-t! If you find the pictures too small to see, give me a mail address or send me a mail to bizsuteria@gmail.hu, and will send you pdf files!
Martha - free pattern - ingyenes minta

Sziasztok! Ismét egy ingyenes minta, amelyet gyorsan lerajzoltam, szöveg nincs hozzá. Ha valami kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, nem egyértelmű a rajz, kérlek írj a megjegyzésbe, vagy a bizsuteria@gmail.hu-ra is írhatsz. Jó szórakozást!
Hi everyone! Again free pattern from me. Since I did not make any written text to it, just simply drawed it quickly, may you have any question, pls leave a message in the comment box or send me your question to bizsuteria@gmail.hu. Hope you enjoy it!