Ugrás a fő tartalomra

Gamila set - beading pattern with 2 hole cabochons

Tudod, hogy miért szeretem és használom a chaton montee-kat? Részint, mert kicsi és jól mutat a matt felületű gyöngyök között. Valahogy olyan szerényen hivalkodó :-) Másrészről keresztbe és a sarkokon keresztül is át lehet haladni a lyukakon, vagyis viszonylag kreatívan beépíthető. 
Tudom, hogy nehezen beszerezhető, de az Etsy-n is és Perles&Co oldalán is kaphatóak nagy színválasztékban.

Do you know why do I like using chaton montee? First because it is small and looks great between matt beads. It is modestly ostentatious :-) On the other hand there are two ways to go through the holes: 1. cross 2. through its corner. So it gives a creative way to use it. I know, many of you have difficulties to obtain, but believe me, you can get it on Etsy and on the French side I purchase a lot of stuff from: Perles&Co in various colors.

For the set click here: GAMILA
A Gamila új szett is chatonokkal és 2 lyúkú kaboson gyöngyökkel készült. Két fajta karkötőt is csináltam hozzá, és az egyszerűbb karkötő rövidebb változatából klassz kis füli készíthető. Gyűrűt is csináltam, nem nagy durranás, de nem volt kihívás megcsinálni, és amúgy helyesen nézett ki az ujjamon.

Gamila set is made with chatons and 2 hole cabochons. I made two kinds of bracelets. From the short version of the simple bracelet you can make great earrings. I even made a ring from it, I know it is not a big shot, but looks ok on my finger.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dragon bracelet - Crescent bead

Az új Crescet gyöngy nagyon tetszik. Már láttam vele pár nagyon szép mintát, különösen Veres Zsuzsi mintái tetszeten. Nos a gyöngy engem is megihletett:-) Augusztus már tanfolyam is lesz belőle. Mintát igyekszem készíteni.
I like new Crescent beads a lot. I saw a few very nice patterns with it, I like Veres Zsuzsi's most. This bead inspired me, as well. This bracelet will be a topic for one of the august courses in KS, Bratislava. Hope I will be able to make the pattern in English soon.


Spike Time - ingyenes minta / free pattern

Sziasztok! Megrajzoltam a Spike Time mintáját. Jó szórakozást hozzá!!!  Hi everyone! I drew Spike Time. Have a fun time with it! - free pattern...
ps.: Ha kicsi felbontású a kép, hagyd meg a mail címed vagy írj a bizsuteria@gmail.hu-ra, és küldöm a pdf-t! If you find the pictures too small to see, give me a mail address or send me a mail to bizsuteria@gmail.hu, and will send you pdf files!
Martha - free pattern - ingyenes minta

Sziasztok! Ismét egy ingyenes minta, amelyet gyorsan lerajzoltam, szöveg nincs hozzá. Ha valami kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, nem egyértelmű a rajz, kérlek írj a megjegyzésbe, vagy a bizsuteria@gmail.hu-ra is írhatsz. Jó szórakozást!
Hi everyone! Again free pattern from me. Since I did not make any written text to it, just simply drawed it quickly, may you have any question, pls leave a message in the comment box or send me your question to bizsuteria@gmail.hu. Hope you enjoy it!