Gamila set - beading pattern with 2 hole cabochons

Tudod, hogy miért szeretem és használom a chaton montee-kat? Részint, mert kicsi és jól mutat a matt felületű gyöngyök között. Valahogy olyan szerényen hivalkodó :-) Másrészről keresztbe és a sarkokon keresztül is át lehet haladni a lyukakon, vagyis viszonylag kreatívan beépíthető. 
Tudom, hogy nehezen beszerezhető, de az Etsy-n is és Perles&Co oldalán is kaphatóak nagy színválasztékban.

Do you know why do I like using chaton montee? First because it is small and looks great between matt beads. It is modestly ostentatious :-) On the other hand there are two ways to go through the holes: 1. cross 2. through its corner. So it gives a creative way to use it. I know, many of you have difficulties to obtain, but believe me, you can get it on Etsy and on the French side I purchase a lot of stuff from: Perles&Co in various colors.

For the set click here: GAMILA




A Gamila új szett is chatonokkal és 2 lyúkú kaboson gyöngyökkel készült. Két fajta karkötőt is csináltam hozzá, és az egyszerűbb karkötő rövidebb változatából klassz kis füli készíthető. Gyűrűt is csináltam, nem nagy durranás, de nem volt kihívás megcsinálni, és amúgy helyesen nézett ki az ujjamon.

Gamila set is made with chatons and 2 hole cabochons. I made two kinds of bracelets. From the short version of the simple bracelet you can make great earrings. I even made a ring from it, I know it is not a big shot, but looks ok on my finger.






Megjegyzések