Ugrás a fő tartalomra

A gift to a dear friend

As I mentioned before I love Miguel Ases' works. I like how he combines colors, I envy his semiprecious stones and I do love the forms he creates, which seems to be more and more difficult. Brick stitch is not my favourite technique so far, and though it seems to be easy, it is not! To make it tight, but not too much - otherwise the element bends a little. To find the colors to highlight the forms. I have this simple one, and beleive me I worked on it two days :-)

Mint már korábban is említettem, imádom Miguel Ases munkáit. Szeretem, ahogyan a színeket kombinálja, a formákat, amiket kihoz a gyöngyökből, s amelyek egyre bonyolultabbnak tűnnek. A brick stitch nem a kedven technikám, és bár egyszerűnek tűnik, valójában nem az (bár lehet, hogy csak én vagyok nagyon kezdő benne). Nehéz eltalálni, hogy feszes legyen, de nem túlzottan, különben meghajlik az elem, amin dolgozom. A színeket is nehéz eltalálni, hogy a formához szépen igazodjon és kiemelje azt. Ez egy egyszerű kis lánc, és meglepő, de 2 napig dolgoztam rajta.
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dragon bracelet - Crescent bead

Az új Crescet gyöngy nagyon tetszik. Már láttam vele pár nagyon szép mintát, különösen Veres Zsuzsi mintái tetszeten. Nos a gyöngy engem is megihletett:-) Augusztus már tanfolyam is lesz belőle. Mintát igyekszem készíteni.
I like new Crescent beads a lot. I saw a few very nice patterns with it, I like Veres Zsuzsi's most. This bead inspired me, as well. This bracelet will be a topic for one of the august courses in KS, Bratislava. Hope I will be able to make the pattern in English soon.


Spike Time - ingyenes minta / free pattern

Sziasztok! Megrajzoltam a Spike Time mintáját. Jó szórakozást hozzá!!!  Hi everyone! I drew Spike Time. Have a fun time with it! - free pattern...
ps.: Ha kicsi felbontású a kép, hagyd meg a mail címed vagy írj a bizsuteria@gmail.hu-ra, és küldöm a pdf-t! If you find the pictures too small to see, give me a mail address or send me a mail to bizsuteria@gmail.hu, and will send you pdf files!
Martha - free pattern - ingyenes minta

Sziasztok! Ismét egy ingyenes minta, amelyet gyorsan lerajzoltam, szöveg nincs hozzá. Ha valami kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, nem egyértelmű a rajz, kérlek írj a megjegyzésbe, vagy a bizsuteria@gmail.hu-ra is írhatsz. Jó szórakozást!
Hi everyone! Again free pattern from me. Since I did not make any written text to it, just simply drawed it quickly, may you have any question, pls leave a message in the comment box or send me your question to bizsuteria@gmail.hu. Hope you enjoy it!