Ugrás a fő tartalomra

A cipő projekt - The Shoe project

Már régóta tervezem, hogy készítek egy minden napos viseletre alkalmas "felturbózott" cipőt. A Tesco kínálta most a lehetőséget. Először a lányomnak vettem. De kényelmes mivolta és praktikus anyaga/színe miatt úgy gondoltam, itt a megfelelő alkalom, hogy átalakítsak egyet. Ez lett az eredmény. A 9 EUR-ós cipőm:-)

I have been longing for this kind of shoes for a while. This time, Tesco surprised me with the opportunity. Originally I bought them for my daughter, but then I found them comfortable, and of perfect material and colour. So, this is my time to transform them into something different. Pls welcome my new shoes for 9 EUR.


Megjegyzések

Zdenka üzenete…
jééééj Zuzi veľmi pekné!
biZSUterie üzenete…
Diki Zdenka:-)
Liza üzenete…
Nagyon szép, ötletes!
Daysi üzenete…
Excelente idea para modificar las zapatillas, completamente se convierten en "otros zapatos"
biZSUterie üzenete…
Koszonom Liza:-)
biZSUterie üzenete…
Muchas gracias Daysi!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dragon bracelet - Crescent bead

Az új Crescet gyöngy nagyon tetszik. Már láttam vele pár nagyon szép mintát, különösen Veres Zsuzsi mintái tetszeten. Nos a gyöngy engem is megihletett:-) Augusztus már tanfolyam is lesz belőle. Mintát igyekszem készíteni.
I like new Crescent beads a lot. I saw a few very nice patterns with it, I like Veres Zsuzsi's most. This bead inspired me, as well. This bracelet will be a topic for one of the august courses in KS, Bratislava. Hope I will be able to make the pattern in English soon.


Spike Time - ingyenes minta / free pattern

Sziasztok! Megrajzoltam a Spike Time mintáját. Jó szórakozást hozzá!!!  Hi everyone! I drew Spike Time. Have a fun time with it! - free pattern...
ps.: Ha kicsi felbontású a kép, hagyd meg a mail címed vagy írj a bizsuteria@gmail.hu-ra, és küldöm a pdf-t! If you find the pictures too small to see, give me a mail address or send me a mail to bizsuteria@gmail.hu, and will send you pdf files!
Martha - free pattern - ingyenes minta

Sziasztok! Ismét egy ingyenes minta, amelyet gyorsan lerajzoltam, szöveg nincs hozzá. Ha valami kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, nem egyértelmű a rajz, kérlek írj a megjegyzésbe, vagy a bizsuteria@gmail.hu-ra is írhatsz. Jó szórakozást!
Hi everyone! Again free pattern from me. Since I did not make any written text to it, just simply drawed it quickly, may you have any question, pls leave a message in the comment box or send me your question to bizsuteria@gmail.hu. Hope you enjoy it!