Ugrás a fő tartalomra

Soutach and polymer clay / sújtás és égethető gyurma

Nos, már egy ideje foglalkoztatott a gondolat, hogy kombinálom a gyurma virágokat és a sújtást. Kevés olyan lányt ismerek (számszerűen kettőt:-)), aki ilyen szép virágokat készít. Már mind kettőtől van virágom, az egyik egy szlovák, a másik egy amerikai lány. Így azt hiszem, jó sok ékszer lesz még ebből a sorozatból:-)

I have been thinking for a while to combine soutache with polymer clay flowers. However, I know a few people (naming two, a Slovak and an American lady) who make such nice flowers. I have items from all of them, and I am sure, that the flower series will be a huge one:-)


Megjegyzések

Zdenka üzenete…
náááádherné Zuzi!
biZSUterie üzenete…
Dakujem ti Zdenka, si mila:-)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dragon bracelet - Crescent bead

Az új Crescet gyöngy nagyon tetszik. Már láttam vele pár nagyon szép mintát, különösen Veres Zsuzsi mintái tetszeten. Nos a gyöngy engem is megihletett:-) Augusztus már tanfolyam is lesz belőle. Mintát igyekszem készíteni.
I like new Crescent beads a lot. I saw a few very nice patterns with it, I like Veres Zsuzsi's most. This bead inspired me, as well. This bracelet will be a topic for one of the august courses in KS, Bratislava. Hope I will be able to make the pattern in English soon.


Spike Time - ingyenes minta / free pattern

Sziasztok! Megrajzoltam a Spike Time mintáját. Jó szórakozást hozzá!!!  Hi everyone! I drew Spike Time. Have a fun time with it! - free pattern...
ps.: Ha kicsi felbontású a kép, hagyd meg a mail címed vagy írj a bizsuteria@gmail.hu-ra, és küldöm a pdf-t! If you find the pictures too small to see, give me a mail address or send me a mail to bizsuteria@gmail.hu, and will send you pdf files!
Martha - free pattern - ingyenes minta

Sziasztok! Ismét egy ingyenes minta, amelyet gyorsan lerajzoltam, szöveg nincs hozzá. Ha valami kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, nem egyértelmű a rajz, kérlek írj a megjegyzésbe, vagy a bizsuteria@gmail.hu-ra is írhatsz. Jó szórakozást!
Hi everyone! Again free pattern from me. Since I did not make any written text to it, just simply drawed it quickly, may you have any question, pls leave a message in the comment box or send me your question to bizsuteria@gmail.hu. Hope you enjoy it!