Ugrás a fő tartalomra

Soutache earrings - Yellow - Purple world

Sokszor van úgy, hogy ha valaki konkrét dolgot rendel, nem vagyok biztos abban, tényleg fog-e tetszeni neki. Ezért azt a módzsert szoktam bevetni, hogy azonos színből készítek különböző variánsokat. Így biztosan lesz egy a pár közül, amely jól áll neki, és a vevők amúgy is szeretik, ha van választási lehetőségük. Igaz, ez fárasztóbb:-) Nos, ez a sorozat is így készült. A vevő most tért haza, és kíváncsi vagyok, melyik lesz a befutó!!!

Many times happens to me, that if a customer order a certain combination, I am not sure if she/he would like it. So recently, I make more combinations, even though I know it is tiring. However, this way, I can be sure there will be certainly one of the finished pieces she/he will surely like. Anyway, people like to have the opportunity to choose. This customer of ours has just come home, I wonder which one she will choose.
Megjegyzések

MetalFimo2 üzenete…
i tuoi lavori sono tutti belli , brava un bacio ciao.
biZSUterie üzenete…
grazie mille:-)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dragon bracelet - Crescent bead

Az új Crescet gyöngy nagyon tetszik. Már láttam vele pár nagyon szép mintát, különösen Veres Zsuzsi mintái tetszeten. Nos a gyöngy engem is megihletett:-) Augusztus már tanfolyam is lesz belőle. Mintát igyekszem készíteni.
I like new Crescent beads a lot. I saw a few very nice patterns with it, I like Veres Zsuzsi's most. This bead inspired me, as well. This bracelet will be a topic for one of the august courses in KS, Bratislava. Hope I will be able to make the pattern in English soon.


Spike Time - ingyenes minta / free pattern

Sziasztok! Megrajzoltam a Spike Time mintáját. Jó szórakozást hozzá!!!  Hi everyone! I drew Spike Time. Have a fun time with it! - free pattern...
ps.: Ha kicsi felbontású a kép, hagyd meg a mail címed vagy írj a bizsuteria@gmail.hu-ra, és küldöm a pdf-t! If you find the pictures too small to see, give me a mail address or send me a mail to bizsuteria@gmail.hu, and will send you pdf files!
Martha - free pattern - ingyenes minta

Sziasztok! Ismét egy ingyenes minta, amelyet gyorsan lerajzoltam, szöveg nincs hozzá. Ha valami kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, nem egyértelmű a rajz, kérlek írj a megjegyzésbe, vagy a bizsuteria@gmail.hu-ra is írhatsz. Jó szórakozást!
Hi everyone! Again free pattern from me. Since I did not make any written text to it, just simply drawed it quickly, may you have any question, pls leave a message in the comment box or send me your question to bizsuteria@gmail.hu. Hope you enjoy it!