Ugrás a fő tartalomra

Agate soutache earrings

Azt hiszem, aki gyöngyözik, az több fajta súlyos betegségben is szenved egyszerre. Állandóan új mintákon jár az eszed (lefekvéskor utolsó gondolat, felkelésnél az első), vagy gyönyörködsz a másikéban, és bosszant, hogy miért nem neked jutott eszedbe egy-egy csodás megoldás. Nem tudok úgy elutazni sehova, hogy mindenben ne új formákat lássak. Folyton stírölöm a nőket, hogy miket hordanak, és lesem a világhálon a trendet. Ami rosszabb, mert az anyagilag is padlóra rak, az a krónikus alapanyag-gyűjtés. Ezekkel az achátokkal már szemezek egy ideje, lementve gyakorta pislogtak rám a "watch list"-emről. Nos, vettem egy mély lélegzetet és a bankkártyámat, és uccu. Amikor megjöttek percekig forgattam őket, olyan szépen csillogtak. Extra gyors feldolgozáson mentek át. Íme az egyik, majd még készül a fotó a többiről is.

I think, those who work with beads have many kind of illnesses. First, you always have your mind on new patterns (your last thought when you go to sleep, and the first one when you open your eyes in the morning). Or you admire other people's work, and you do not undertsand how could it be that beautiful solution was not your idea. I cannot travel without looking patterns into buildings, constructions. I always look at people what they wear, and search for trends and ideas on internet. But worst of all is cronical material buying. These agates were wathing me for a while on my "watch list". I took a deep breath, and my credit card, and go. When they arrived, I kept them in my hands for a few minutes for they were gleaming so mysteriously. They were used extra rapidly. This pair of earrings is one of them, pictures of the other are coming soon.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dragon bracelet - Crescent bead

Az új Crescet gyöngy nagyon tetszik. Már láttam vele pár nagyon szép mintát, különösen Veres Zsuzsi mintái tetszeten. Nos a gyöngy engem is megihletett:-) Augusztus már tanfolyam is lesz belőle. Mintát igyekszem készíteni.
I like new Crescent beads a lot. I saw a few very nice patterns with it, I like Veres Zsuzsi's most. This bead inspired me, as well. This bracelet will be a topic for one of the august courses in KS, Bratislava. Hope I will be able to make the pattern in English soon.


Spike Time - ingyenes minta / free pattern

Sziasztok! Megrajzoltam a Spike Time mintáját. Jó szórakozást hozzá!!!  Hi everyone! I drew Spike Time. Have a fun time with it! - free pattern...
ps.: Ha kicsi felbontású a kép, hagyd meg a mail címed vagy írj a bizsuteria@gmail.hu-ra, és küldöm a pdf-t! If you find the pictures too small to see, give me a mail address or send me a mail to bizsuteria@gmail.hu, and will send you pdf files!
Martha - free pattern - ingyenes minta

Sziasztok! Ismét egy ingyenes minta, amelyet gyorsan lerajzoltam, szöveg nincs hozzá. Ha valami kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, nem egyértelmű a rajz, kérlek írj a megjegyzésbe, vagy a bizsuteria@gmail.hu-ra is írhatsz. Jó szórakozást!
Hi everyone! Again free pattern from me. Since I did not make any written text to it, just simply drawed it quickly, may you have any question, pls leave a message in the comment box or send me your question to bizsuteria@gmail.hu. Hope you enjoy it!