Ugrás a fő tartalomra
Sokszor van úgy, hogy elkezdek valamit, és nem vagyok biztos benne, hogy pontosan mi is lesz a vége. Most is csak azt tudtam, hogy virágot szeretnék. Az ötlet, hogy bedöntve egymásra helyezem a szirmokat, menetközben jött, mivel sehogy sem adott ki szép formát az elemek találkozása. A díszítés pedig inkább csak anyag felhasználás volt. Azt varrtam, ami készleten volt. Igaz, hogy az elég nagy:-)

It happens many times, I have no idea what the result would be like when I start making something. This time all I know is I want to make a flower. The idea, to put the pieces on each other tilted, came when I tried to put them together, and I did not like the form it made itself. The decoration on it comes from the bead stock we have. And we have a big one:-)Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dragon bracelet - Crescent bead

Az új Crescet gyöngy nagyon tetszik. Már láttam vele pár nagyon szép mintát, különösen Veres Zsuzsi mintái tetszeten. Nos a gyöngy engem is megihletett:-) Augusztus már tanfolyam is lesz belőle. Mintát igyekszem készíteni.
I like new Crescent beads a lot. I saw a few very nice patterns with it, I like Veres Zsuzsi's most. This bead inspired me, as well. This bracelet will be a topic for one of the august courses in KS, Bratislava. Hope I will be able to make the pattern in English soon.


Spike Time - ingyenes minta / free pattern

Sziasztok! Megrajzoltam a Spike Time mintáját. Jó szórakozást hozzá!!!  Hi everyone! I drew Spike Time. Have a fun time with it! - free pattern...
ps.: Ha kicsi felbontású a kép, hagyd meg a mail címed vagy írj a bizsuteria@gmail.hu-ra, és küldöm a pdf-t! If you find the pictures too small to see, give me a mail address or send me a mail to bizsuteria@gmail.hu, and will send you pdf files!
Martha - free pattern - ingyenes minta

Sziasztok! Ismét egy ingyenes minta, amelyet gyorsan lerajzoltam, szöveg nincs hozzá. Ha valami kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, nem egyértelmű a rajz, kérlek írj a megjegyzésbe, vagy a bizsuteria@gmail.hu-ra is írhatsz. Jó szórakozást!
Hi everyone! Again free pattern from me. Since I did not make any written text to it, just simply drawed it quickly, may you have any question, pls leave a message in the comment box or send me your question to bizsuteria@gmail.hu. Hope you enjoy it!