Ugrás a fő tartalomra

Biloba korall szíves medál


Megjegyzések

Zsani üzenete…
Gyönyörűűűűűűű!!!!...wow, csúcs vagy a bilobában!!!!
AgnesBeads üzenete…
Jujjjjjjj! Ezt én már próbáltam, de nem sok sikerrel! Csúúúúúúcs vagy! Te vagy a Biloba-Királynő!
Brigi üzenete…
Most ez a kedvencem, de gondolom csak addig, amíg nem jönnek az újabb csodáid!!!
Zita ékszerei üzenete…
Zsu, ez fantasztikusan szép!!! Látszik, hogy ez a stílus már nagyon a tiéd lett! :-)
fszeva üzenete…
Igaza van az Áginak, szerintem is Biloba-Királynő vagy!!!!!!:)
Mindegyik nagyon szép, választani se tudnék. Mondjuk inkább mind kéne!!!!!!!!!:DDDDD
Mili üzenete…
Szia Zsu!
Többek között ide járok nyálat csorgatni :)))
gyönyörűűűűséges lett ez a medál, de igaza van a többieknek, nagyon szépeket fűzöl, ez a biloba nagyon jól áll neked :)))!!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dragon bracelet - Crescent bead

Az új Crescet gyöngy nagyon tetszik. Már láttam vele pár nagyon szép mintát, különösen Veres Zsuzsi mintái tetszeten. Nos a gyöngy engem is megihletett:-) Augusztus már tanfolyam is lesz belőle. Mintát igyekszem készíteni.
I like new Crescent beads a lot. I saw a few very nice patterns with it, I like Veres Zsuzsi's most. This bead inspired me, as well. This bracelet will be a topic for one of the august courses in KS, Bratislava. Hope I will be able to make the pattern in English soon.


Spike Time - ingyenes minta / free pattern

Sziasztok! Megrajzoltam a Spike Time mintáját. Jó szórakozást hozzá!!!  Hi everyone! I drew Spike Time. Have a fun time with it! - free pattern...
ps.: Ha kicsi felbontású a kép, hagyd meg a mail címed vagy írj a bizsuteria@gmail.hu-ra, és küldöm a pdf-t! If you find the pictures too small to see, give me a mail address or send me a mail to bizsuteria@gmail.hu, and will send you pdf files!
Martha - free pattern - ingyenes minta

Sziasztok! Ismét egy ingyenes minta, amelyet gyorsan lerajzoltam, szöveg nincs hozzá. Ha valami kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, nem egyértelmű a rajz, kérlek írj a megjegyzésbe, vagy a bizsuteria@gmail.hu-ra is írhatsz. Jó szórakozást!
Hi everyone! Again free pattern from me. Since I did not make any written text to it, just simply drawed it quickly, may you have any question, pls leave a message in the comment box or send me your question to bizsuteria@gmail.hu. Hope you enjoy it!