Ugrás a fő tartalomra

Swarovski dream...Megjegyzések

vezsuzsi üzenete…
Egyik szebb mint a másik!! Ez is csodaszép!
Atyaég de ügyes vagy!!!Gratulálok!!!
fszeva üzenete…
Zsu, hoztad a formád, ez is gyönyörű!:)
AgnesBeads üzenete…
Ez negem is fel tudna dobni! Csodás ez a kő!! De a körítés is ott van!!
Tündi üzenete…
Csod'latosan gyönyörű, letisztult munka!!
Mili üzenete…
Zsu ez meseszép, a minta is tetszett már, de így "élőben"...:))), jó lenne egyszer látni is. Lehet hogy megfűzöm??? :)))
LNóri üzenete…
áh, Te kész vagy ;-)
LNóri üzenete…
meg én is
Zsani üzenete…
Húúúúúú, ez csodálatos!!!!!!
Betina Sandra Guelman üzenete…
VERY NICE!!!!! BEATIFUL WORK!
almona üzenete…
Hűűűűdegyönyörűűűű! Meglátni és megszeretni...
Tapírka üzenete…
ez igen szemrevaló darab :D
Kata (Mercy) üzenete…
Mestermunka a javából!!!!!!! :D Gartulálok!!!!!...
Névtelen üzenete…
Szuper szép lett az a munkád is!!!!!!!!!!!!!!!!Imádom!!!!!!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dragon bracelet - Crescent bead

Az új Crescet gyöngy nagyon tetszik. Már láttam vele pár nagyon szép mintát, különösen Veres Zsuzsi mintái tetszeten. Nos a gyöngy engem is megihletett:-) Augusztus már tanfolyam is lesz belőle. Mintát igyekszem készíteni.
I like new Crescent beads a lot. I saw a few very nice patterns with it, I like Veres Zsuzsi's most. This bead inspired me, as well. This bracelet will be a topic for one of the august courses in KS, Bratislava. Hope I will be able to make the pattern in English soon.


Spike Time - ingyenes minta / free pattern

Sziasztok! Megrajzoltam a Spike Time mintáját. Jó szórakozást hozzá!!!  Hi everyone! I drew Spike Time. Have a fun time with it! - free pattern...
ps.: Ha kicsi felbontású a kép, hagyd meg a mail címed vagy írj a bizsuteria@gmail.hu-ra, és küldöm a pdf-t! If you find the pictures too small to see, give me a mail address or send me a mail to bizsuteria@gmail.hu, and will send you pdf files!
Martha - free pattern - ingyenes minta

Sziasztok! Ismét egy ingyenes minta, amelyet gyorsan lerajzoltam, szöveg nincs hozzá. Ha valami kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, nem egyértelmű a rajz, kérlek írj a megjegyzésbe, vagy a bizsuteria@gmail.hu-ra is írhatsz. Jó szórakozást!
Hi everyone! Again free pattern from me. Since I did not make any written text to it, just simply drawed it quickly, may you have any question, pls leave a message in the comment box or send me your question to bizsuteria@gmail.hu. Hope you enjoy it!