Ugrás a fő tartalomra

Ennek nincs neve, ha valakinek van valami jó ötlete, szívesen fogadom
Megjegyzések

Julieta bisuteria üzenete…
Muy original, very nice!!
biZSUterie üzenete…
Gracias Julieta.
Ági mama üzenete…
Nem tudom mi legyen a neve, de hogy fantasztikus az biztos!!!!
Réka üzenete…
Én is rég írtam már neked. :) Gyönyörű ez a kari, megérte a munkát!!
AgnesBeads üzenete…
Nagyon szupi!!!!!!!
Scallop (kagylóhéj)?
Betina Sandra Guelman üzenete…
Looks wonderful, must be nice to wear it!
I INVITE YOU TO SEE MY BLOG!
http://betinaguelman.blogspot.com/
Pisti üzenete…
Jaj már megint egy csoda! Olyan ügyes vagy , de ezt már írtam! :)))
Berjo üzenete…
Ha zöld lenne, akkor engem a borsóra emlékeztetne. Borsócska? Háááát, nem valami fantáziadús elnevezés, viszont a kari annál fantáziadúsabb és annál gyönyörűbb! Gratula!!!!
Dóra üzenete…
Szépséges!!!!
Reni üzenete…
Csodás darab!
KissBeads üzenete…
Szia Zsu! Ez a kari egy nagy kedvencem toled! Nagyon Boldog Uj Evet Neked! Kipeceztelek, nagyon csipem a dumad, gyere nezz be a blogomra, jatssz velem!
Frida üzenete…
Névadó szülő nem akarok lenni, mert nekem mindig gagyi nevek jutnak ilyenkor eszembe, de ez csodás darab és nagyon egyedi! Gratulálok!
Juci üzenete…
Szia! Én már valahol láttam ilyen karit, emlékeim szerint "Töltött Peyote" volt a neve. :)
Berzsi üzenete…
Szia,

Szerintem Muszasi. (ő egy japán harcos.)
Alexargai üzenete…
whaou... sublime!
J'adore.... est ce que c'est une de tes créations ou il exsiste un schéma ? Merci beaucoup

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dragon bracelet - Crescent bead

Az új Crescet gyöngy nagyon tetszik. Már láttam vele pár nagyon szép mintát, különösen Veres Zsuzsi mintái tetszeten. Nos a gyöngy engem is megihletett:-) Augusztus már tanfolyam is lesz belőle. Mintát igyekszem készíteni.
I like new Crescent beads a lot. I saw a few very nice patterns with it, I like Veres Zsuzsi's most. This bead inspired me, as well. This bracelet will be a topic for one of the august courses in KS, Bratislava. Hope I will be able to make the pattern in English soon.


Spike Time - ingyenes minta / free pattern

Sziasztok! Megrajzoltam a Spike Time mintáját. Jó szórakozást hozzá!!!  Hi everyone! I drew Spike Time. Have a fun time with it! - free pattern...
ps.: Ha kicsi felbontású a kép, hagyd meg a mail címed vagy írj a bizsuteria@gmail.hu-ra, és küldöm a pdf-t! If you find the pictures too small to see, give me a mail address or send me a mail to bizsuteria@gmail.hu, and will send you pdf files!
Martha - free pattern - ingyenes minta

Sziasztok! Ismét egy ingyenes minta, amelyet gyorsan lerajzoltam, szöveg nincs hozzá. Ha valami kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, nem egyértelmű a rajz, kérlek írj a megjegyzésbe, vagy a bizsuteria@gmail.hu-ra is írhatsz. Jó szórakozást!
Hi everyone! Again free pattern from me. Since I did not make any written text to it, just simply drawed it quickly, may you have any question, pls leave a message in the comment box or send me your question to bizsuteria@gmail.hu. Hope you enjoy it!