Ugrás a fő tartalomra

Soutache necklace

Na ez is egy olyan ötlet, ami egy ideje a fejemben van. Az eredete Laura McCabe-től jött. Ő készített egy olyan befoglalt követ, amelyet aztán peyote karikákkal vett körbe. Ezekbe a karikákba fűzött hering láncot. Már akkor is nagyon tetszett ez a medál, szeretem a kreativitását és a technikai megoldásait. Szóval elkészítettem a sújtásos változatát bőrgombból és shibori felhasználásával. Kissé nagy, de nyakban pompásan mutat. Egy barátnőm állt modelt:-)

This idea, again, was in my head for a while. The origin came from one of Laura McCabe designs. She bezeled a cabochon and attached peyote rings around. She used heringbone chain as a lace. It looked fabolous, I loved it. I like her creativity and technical solutions. So I made the soutache version. I used leather button and shibori lace as well. It is big a little but, but looks great on neck. One of best friends was my model:-)Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dragon bracelet - Crescent bead

Az új Crescet gyöngy nagyon tetszik. Már láttam vele pár nagyon szép mintát, különösen Veres Zsuzsi mintái tetszeten. Nos a gyöngy engem is megihletett:-) Augusztus már tanfolyam is lesz belőle. Mintát igyekszem készíteni.
I like new Crescent beads a lot. I saw a few very nice patterns with it, I like Veres Zsuzsi's most. This bead inspired me, as well. This bracelet will be a topic for one of the august courses in KS, Bratislava. Hope I will be able to make the pattern in English soon.


Spike Time - ingyenes minta / free pattern

Sziasztok! Megrajzoltam a Spike Time mintáját. Jó szórakozást hozzá!!!  Hi everyone! I drew Spike Time. Have a fun time with it! - free pattern...
ps.: Ha kicsi felbontású a kép, hagyd meg a mail címed vagy írj a bizsuteria@gmail.hu-ra, és küldöm a pdf-t! If you find the pictures too small to see, give me a mail address or send me a mail to bizsuteria@gmail.hu, and will send you pdf files!
Martha - free pattern - ingyenes minta

Sziasztok! Ismét egy ingyenes minta, amelyet gyorsan lerajzoltam, szöveg nincs hozzá. Ha valami kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, nem egyértelmű a rajz, kérlek írj a megjegyzésbe, vagy a bizsuteria@gmail.hu-ra is írhatsz. Jó szórakozást!
Hi everyone! Again free pattern from me. Since I did not make any written text to it, just simply drawed it quickly, may you have any question, pls leave a message in the comment box or send me your question to bizsuteria@gmail.hu. Hope you enjoy it!